вівторок, 17 лютого 2015 р.

Анна Молчанова, вчитель
образотворчого мистецтва

  28-30 січня 2015 року проходив обласний конкурс "Учитель року - 2015" у номінації "Образотворче мистецтво". 
У змаганні брали участь не просто професійні вчителі, а яскраві особистості, досвід і уроки яких дозволяють з оптимізмом дивитися в майбутнє нашої держави.
Урок дає Анна Молчанова, НВО №109
м.Дніпропетровська
За підсумками оцінювання представлених матеріалів (результати он-лайн оцінювання блогів, майстер-класів конкурсантів та конкурсного випробування на базі ДОІППО ) і згідно з кількістю набраних балів журі визначило 10 фіналістів, які отримали запрошення на участь в очному турі обласного конкурсу, серед них і наша учасниця українсько-польського проекту "Уроки з підприємницьким тлом" Молчанова Анна, вчитель образотворчого мистецтва та керівник гуртка "Народні мотиви" КЗО "НВО №109" м.Дніпропетровська. 
Урок мистецтва вирішував успіх конкурсантів і вимагав від них володіння багатьма професійними якостями: і як виконавців-інтерпретаторів, і як художників, і як майстрів діалогу з учнями, і як методистів. А головне – глибоке проникнення в педагогіку мистецтва, її концептуальні положення не лише на рівні досягнутого, але й привнесеного в її розвиток.   Наша Анна продемонструвала винахідливість у вирішенні запропонованих завдань, різноманітність і оригінальність підходів до реалізації мети уроку, справжню творчу співпрацю з  дітьми.
Завдяки тому, що всі фіналісти виявилися артистичними, творчими особистостями і майстерними педагогами-художниками, заключний етап конкурсу з офіційного заходу непомітно для всіх перетворився в захоплююче яскраве дійство, в якому було багато радості, добра, святкового настрою. За кількістю набраних балів наша
Анна Молчанова здобула переможне ІІІ Місце.
Ми вітаємо нашу учасницю українсько-польського проекту "Уроки з підприємницьким тлом - 2014", чий конспект увійшов у навчально-методичний посібник у рамках цього проекту!
Ми тобою пишаємося і вітаємо, АННО!!!

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Вітаємо, Анно, з призовим місцем! Ти дійсно професіонал!!!!! Ми були в захоплені від твого майстер - класу в Перещепино!

      Видалити