понеділок, 23 лютого 2015 р.

Педагогічні працівники ДПТНЗ "Дніпродзержинський ЦППРК" на тренінгу українсько-польського проекту "Шкільна академія підприємництва"

 З 02 лютого по 06 лютого 2015 року на базі ДОІППО пройшли навчання представники  ДПТНЗ «Дніпродзержинський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» психолог Палабугіна О. А. та викладач економіки  Малишева Л. П.
Директор Дніпродзержинського
ЦППРК
Ірина Донченко
 Таку ініціативу підтримала директор Центру І. Л. Донченко, адже в сучасних економічних умовах, потрібно розвивати фінансову грамотність педагогів, а через них і учнів.
Загальна мета проекту: підтримка суспільно-економічного сталого розвитку країн, що розвиваються, у виконанні заходів, котрі мають на меті підвищення рівня освіти і професійної кваліфікації суспільства через запровадження елементів підприємницької освіти в школі, ПТНЗ та інших навчальних закладах.
Методист Дніпродзержинського
ЦППРК Оксана Циганок,
обласний координатор
Світлана Кушнікова


Цілі проекту: Розвиток в учнів та вчителів культури підприємництва та необхідних компетентностей для досягнення успіху в бізнесі або професійній кар'єрі; обмін досвідом у запровадженні в шкільній практиці заходів, пов'язаних із розвитком професійної активності та підприємливості. У ході тренінгу, який проводила координатор проекту у Дніпропетровський області Кушнікова С. В., старший викладач кафедри педагогіки та психології Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, розглядались проблеми підприємництва та підприємливості, лідерства та мотивації, творчого мислення, програвались економічні та психологічні ситуативні ігри. Тепла, невимушена атмосфера, усіх об'єднала в єдину команду.
Знайомтесь з нашим центром за цим посиланням:
             Оксана Циганок, методист Дніпродзержинського ЦППРК

Немає коментарів:

Дописати коментар