вівторок, 24 лютого 2015 р.

ШКІЛЬНА АКАДЕМІЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ
МАЄ НОВИХ ПАРТНЕРІВ!!!
 
У листопаді 2014 року на Дніпропетровщині стартував проект молодіжного телебачення "Youth Voice. TV" ("Голос Молоді. TV"). Керівник проекту Олексій Валерійович Жабський. Проект отримав підтримку від Дніпропетровської облдержадміністрації та міжнародної освітньої програми "EUROSTUDENT".
Мета проекту - створення незалежного молодіжного телебачення та прес-служби.
Завдання проекту - об'єднати та підтримати молодих людей, надати можливість висловлювати свою власну думку щодо різних подій з позиції молоді.
        Участь учнів, студентів у проекті "Youth Voice. TV" ("Голос Молоді. TV") дає можливість молоді об'єднатися за спільними інтересами, розвивати свої комунікативні навички, впливати на формування суспільної свідомості та громадської думки.
       Так, у лютому 2014 року пройшла ділова зустріч з представниками молодіжного телебачення. Проект "Youth Voice. TV" ("Голос Молоді. TV") представляв керівник Олексій Жабський та методист Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів Оксана Циганок.
        Зараз ми розглядаємо перспективи співпраці, бо у нас є спільна мета - виховання патріотичної, комунікабельної, успішної, креативної молоді, яка прагне змінити життя в Україні на краще. Саме така молодь  могла б стати реальним управлінським ресурсом нашої держави.
обласний координатор проекту "ШАП" Світлана Кушнікова
керівник проекту"Голос Молоді. TV" Олексій Жабський

Немає коментарів:

Дописати коментар