понеділок, 20 квітня 2015 р.

Томаківщина у вирі сучасності!

14 квітня 2015 року на базі
Томаківської СШ № 1 Томаківського району
пройшло спільне засідання шкільних клубів підприємництва - ШКП "БАТЕРФЛЯЙ" та ШКП "МАКІВКА".
Мета цієї зустрічі - ознайомлення з дидактичною психологічною бізнес-грою "КЕШ ФЛОУ". Приємним і щирим було спілкування між учасниками. Конструктивні діалоги, аргументація   своїх думок, позитивний психологічний клімат  - все це налаштовувало учнів до сприйняття  нового і бажанню навчитися новому.
Ірина Горб і Віта Сулименко
Наталія Федак
                Великі молодці опікуни шкільних клубів підприємництва Наталія Федак (ШКП "Батерфляй" СШ №1) та Ірина Горб і Віта Сулименко (ШКП "Маківка" СШ №2), які віддано і творчо працюють в українсько-польському проекті "Шкільна академія підприємництва". Дівчата мають велику підтримку з боку адміністрації школи. Тому подяка таким креативним керівникам як директору Томаківської СШ № 1 Тамарі Павлівні Філь та директору Томаківської СШ № 2 Тетяні Юріївні Шевченко.
Пояснення правил гри
Вправа "Знайомство"
            Заняття розпочалося із знайомства. Потім клубівці     обмінялися подарунками, які виготовили своїми руками. Настрій панував чудовий, тому можна переходити до роз'яснення  філософії Rich Dad. Розмірковуючи про таку важливу річ, як гроші, ми прийшли до висновку, що це потужна сила у сучасному світі. Вони можуть перетворити людину на слугу, змушуючи тяжко працювати, сплачувати податки і борги упродовж усього життя. Але гроші також мають достатню міць, аби дати кожному свободу. Проте ця свобода вимагає, щоб людина стала над ними паном.
           Гра CASHFLOW була створена, щоб навчитися стати паном грошей. Потрібно зробити усе можливе, щоб вийти із щурячих перегонів менш ніж за годину. Насправді гра не забирає багато часу, хоча ми грали дві години, які так швидко пролетіли... Час потрібен для тренування здатності мозку зауважувати можливості. Тому учасники гри чітко усвідомили, що ключ до довготермінового багатства не у тому, скільки ти заробляєш, а у тому, скільки реальних АКТИВІВ ти накопичив. Ось чому з маленькою зарплатнею можна стати багатшим, ніж з великою.
         Свою публікацію хочу закінчити словами, які сказала директор Томаківської СШ № 1 Тамара Павлівна Філь: "Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес та управлінську діяльність формує позитивний імідж сучасного навчального закладу. А українсько-польський проект "Шкільна академія підприємництва"  саме і є інноваційним проектом".
ФОТО НА ЗГАДКУ ПРО ЗУСТРІЧ
ШКП "Батерфляй" та ШКП "Маківка"
Томаківського району
Свідком та учасником подія була Ваша
Світлана Кушнікова

Немає коментарів:

Дописати коментар