понеділок, 1 грудня 2014 р.

                         Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія "Виставковий світ"
21-23 жовтня 2014 року у Київському Палаці дітей та юнацтва провели Шостий Міжнародний форум -  презентацію "Інноватика в сучасній освіті". На форумі вагомі інноваційні досягнення представили 560 навчальних закладів різних рівнів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, підприємств, бізнес-структур із 22 регіонів України, Польщі, США, Австрії, Словаччини.
                  Дніпропетровським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (ректор доктор філософських наук, професор, академік Академії наук вищої школи України М. І. Романенко) було організовано та проведено презентацію з теми: "Патріотичне виховання у сучасному освітньому просторі Дніпропетровщини"  За організовану і представлену роботу нагороджено ПОЧЕСНИМ
ДИПЛОМОМ ПРЕЗЕНТАЦІЇ.
Оргкомітетом у рамках форуму-презентації проводився професійний конкурс з 10 номінацій. На конкурс подано 387 робіт. Експертну оцінку якості робіт проводили наукові інститути Національної академії педагогічних наук України та Державна наукова установа "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" Міністерства освіти і науки України.
        За перемогу у номінації "Інновації у діяльності вищого навчального закладу з інтеграції в європейський освітній і науковий простір" наш інститут було нагороджено ВІДЗНАКОЮ (ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ) та ДИПЛОМОМ ЛАУРЕАТА КОНКУРСУ  І СТУПЕНЯ. В основу роботи було взято Міжнародний інноваційний польсько-український проект "Шкільна акаадемія підприємництва", який успішно   впроваджується в  освітніх закладах області. Приємно, що наша робота оцінена на Міжнародному рівні!!!


Міжнародний форум "Інноватика в сучасній освіті" за кількістю реальних учасників, відвідувачів та забудованої площі сьогодні є найбільшим професійним форумом освітніх, наукових та науково-технічних інновацій. Бажаємо Всім успіху і перемог!!!

  Обласний координатор міжнародних проектів
 "Шкільна академія підприємництва",
"Уроки з підприємницьким тлом" 
         Світлана Кушнікова

2 коментарі:

  1. Шановна Світлана Вікторівна! Від усіх наших закоханих у цей проект сердець, вітаємо Вас з такою великою відзнакою! Завдяки Вашій невтомній працелюбності, вмінню надихнути та повести за собою, ми так багато навчилися та продовжуємо навчатись! Дай Вам Боже миру та злагоди, терпіння та наснаги на довгі роки творчої праці!
    З повагої та завжди поруч Шкільний клуб НВК ТЕЛ № 61 "Вільний політ"

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже вдячна, мої дорогі клубівці "Вільного польоту". У цьому заслуга кожного шкільного клубу підприємництва Дніпропетровщини. Без вашої працездатності і відданості було б складно, а так, Ви великі молодці!!!

    ВідповістиВидалити