вівторок, 15 липня 2014 р.


Наш міст тісний для правди й кривди,
Не пий з калюжі серед рік,
Лиш той спроможний світ любити,
Хто бачить щось, крім власних ніг.
 

Вдалий старт
                   українсько-польського Проекту
                               "Уроки з підприємницьким тлом" !!!
                                                
14 - 15 липня 2014 року на Дніпропетровщині стартував українсько-польський Проект "Уроки з 
Іван, Ірина, Юлія, Наталія
в творчому активному пошуку
підприємницьким тлом"
. На базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти пройшов дводенний навчальний тренінг для вчителів області, які будуть впроваджувати цей Проект в своїх навчальних закладах через уроки образотворчого мистецтва.  Головна ідея навчання - формування ключових навичок - ініціативність і  підприємливість за допомогою активних методів,  мотивуючи своє оточення до реалізації нових ідей в галузі підприємництва. Вчителі усвідомили, що ініціативність і підприємливість означають здатність особистості до втілення задумів. Ці навички  включають в себе творчість, інноваційність, здатність до ризику, а також здібність до планування починань.

Проектна діяльність зближує команду
Використовуючи активний метод "Ажурна пилка"  було розкрито поняття підприємницької позиції, яке характеризується ініціативністю, активністю, незалежністю. А головне, що воно включає мотивацію і рішучість у напрямку реалізації цілей, як особистісних, так і професійних.
Наталія, Неля, Вікторія
готові до активних форм роботи

Учасники в евалюаційній анкеті на високому рівні оцініли навчальний тренінг і роботу координатора Проекту Кушнікової Світлани та методиста Яшиної Олени. Спасибі, колеги, за довіру і співпрацю!!! Наші педагоги готові ділитися своїм досвідом роботи  і висвітлити це на сторінках конспектів уроку. Апробація буде успішною!!!
Команда однодумців і професіоналів
 Дніпропетровщини
                            

Немає коментарів:

Дописати коментар