середу, 2 липня 2014 р.

С целым миром спорить я готов,
Я готов поклясться головою 
 в том, что есть глаза у всех цветов,
И они глядят на нас с тобою. 
                                  Расул Гамзатов




Старт новому українсько-польському Проекту
"Уроки з підприємницьким тлом" 
 
З 23 по 28 червня 2014 року на базі
                Ми разом: Чернігівська,
Дніпропетровська, Кіровоградська,
 Тернопільська, Житомирська,
                 Сумська області!!!
Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проходила перша навчальна сесія для координаторів і методистів ОІППО у рамках українсько-польського Проекту "УРОКИ З ПІДПРИЄМНИЦЬКИМ ТЛОМ"
18 областей України задіяні до впровадження та реалізації у своїх навчальних закладах інноваційного Проекту.  Тиждень був  продуктивним і ефективним. Компетентні та креативні польські тренери активними формами роботи поглиблювали наші знання з підприємництва.
Ева Бобінська, Моніка Вервітська,
 Катажина Кошевська
             Після проходження навчань учасники мають розробити конспект уроку неекономічного профілю, який би містив виразний аспект на розвиток підприємництва. За результатами роботи учасників цього Проекту світ побачить книжку з методичними рекомендаціями про організацію інтегрованих уроків із "підприємницьким тлом" та взірцевими конспектами таких уроків.
Для Дніпропетровських вчителів образотворчого мистецтва, які будуть впроваджувати Проект в своїх навчальних закладах через свій предмет, тренінгове навчання відбудеться
14-15 липня 2014 року на базі ДОІППО. Сподіваємося, що українсько-польська співпраця на освіттянській ниві наблизить нас на один крок до розвитку серед учнівської молоді  європейських  компетентностей 
"ініціативність" та "підприємливість"
                    Свідками та учасниками подій  були                        
                                Світлана Кушнікова та Олена Яшина
   

Немає коментарів:

Дописати коментар