середу, 11 червня 2014 р.

 
Візьмемо  у  Польової  Мавки
Пригорщ  диво-зерен  чарівних
Та  посієм  тут  червоні  маки,
Щоб  далеко  було  видно  їх.
На  деревах  гратимуть  листочки,
При  дорозі  забринить  трава,
Як  бліді  проклюнуться  росточки…
Оживає  поле,  ожива!
 

 Бровченко Володимир


      ШКП "МАКІВКА" ЗВІТУЄ !!!
Як одна мить пролетів рік роботи шкільного клубу підприємництва "МАКІВКА" Томаківської СЗШ №2,
Томаківського району!  Як говорять клубівці, що  для них цей  рік був роком яскравих вражень, нескінченних творчих завданнь, успішних результатів спільної діяльності членів і опікунів шкільного клубу. Хвилюючись згадують відповідальну і дружню зустріч почесного гостя - директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти пана Романа Богдановича  Шияна, координатора українсько-польського Проекту "Шкільна академія підприємництва" в Україні. 
На міжнародній виставці "Сучасна освіта 2014" за успішну реалізацію УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОГО ПРОЕКТУ "ШКІЛЬНА АКАДЕМІЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА 2" і діяльність шкільного клубу підприємництва "МАКІВКА" Томаківська СЗШ №2 була відзначена найвищою нагородою - ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ!!!
Багато хто із учасників ШКП знайшов своє місце і усвідомив свою позицію не тільки в клубі, а й в органах учнівського самоврядування. Так, Кокітко Олександра стала президентом школи!!! І хто знає, можливо саме в шкільному клубі підприємництва Олександрі допомогли розвинути лідерські якості...  Про всю плідну, насичену, ділову роботу Ви дізнаєтесь відвідавши блог ШКП "МАКІВКА"  
           http://tomakivka.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар