вівторок, 8 квітня 2014 р.

Батьківщино, земле   рідна,                                   
Земле сонячна і хлібна.
Ти навік у нас одна.

 
Ти як мати найрідніша,
Ти з дитинства наймиліша.
Ти і в зимку найтепліша -
Наша отча сторона!!!


      Шановні прихильники ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО БЛОГУ, у  нас є приємна новина!!!
                  18-20 березня 2014 року відбулася головна подія освітньої галузі - П'ЯТА МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА "СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ - 2014", яка проходила в столиці нашої держави м.Києві. Свої інноваційні досягнення презентували 995 навчальних закладів з усіх регіонів України, а також учасники з Польщі, Естонії, Литви, США, Росії, Молдови та Узбекистану.
Наша Дніпропетровська область взяла теж не одну медаль. Але розповім Вам про одну медаль, дуже важливу і до того ж, ЗОЛОТУ.

логотип шкільного клубу
підприємництва
           Так, Томаківська ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2  Томаківського району на  цій виставці представила опис одного з напрямків дослідно-експериментальної роботи за темою: "Діяльність навчального закладу з розвитку міжнародної співпраці, як школи сталого розвитку "Реалізація спільних із зарубіжними колегами проектів з актуальних проблем розвитку освіти" , а саме, УСПІШНУ РЕАЛІЗАЦІЮ УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОГО ПРОЕКТУ "ШКІЛЬНА АКАДЕМІЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА 2". І діяльність шкільного клубу підприємництва "МАКІВКА" була відзначена найвищою нагородою - ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ!!!
                                                                            
Експертну оцінку якості робіт проводили наукові інститути Національної академії педагогічних наук України та Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Велике спасибі нашій польській колезі пані Еві Бобінській вчителю консультанту Відділу розвитку суспільних і громадянських компетентностей ORE. Мгр. Історії Університету у Варшаві, випускниці післядипломних студій Вищої гуманітарної школи в Пултуску у сфері європейського самоврядного адміністрування та врядування, за спеціальністю Європейська освіта, а також післядипломних студій підвищення кваліфікації SGH "Основи підприємництва"   та ректору Львівського інституту післядипломної педагогічної освіти  пану Роману Шияну за те, що залучили нашу область до такого інноваційного, продуктивного, креативного, успішного проекту "Шкільна академія підприємництва". 
             ШКП "МАКІВКА", http://tomakivka.blogspot.com 
Вас вітає вся Дніпропетровщина і Україна !!!  
         Координатор проекту у Дніпропетровській області 
                         Світлана Кушнікова 
 

3 коментарі:

  1. Вітаємо, колеги! Ваш блог - нам приклад!

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці!!! Наші щирі вітання з високим досягненням! Життєвих успіхів і подальших перемог! Л.Києнко-Романюк та І.Мацієнко, Вінниця.

    ВідповістиВидалити