четвер, 3 квітня 2014 р.

Я вірю, Вітчизно, ти станеш на ноги,                       
Махнуть золотистим крилом рушники.
І щастя затмить всі печалі й тривоги,
На вічні роки і прийдешні віки!!!
                            Ігор Калиниченко



21 березня 2014 року на базі КЗШ №9 м.Кривого Рогу проходила міська інтерактивна гра
"Економічний турнір-2014".
Школу представляла команда "Неформат", членами якої були клубівці "БІЗНЕС-ІНКУБАТОРА" - Цапіна Марія, президен ШКП , Івакін Роман, Коцуба Вікторія, Баннікова Єлизавета, Лозівець Катерина. А на чолі цієї команди  організатор турніру, прекрасний опікун, компетентний педагог, успішна людина Ірина Коваленко.
            В цьому році структура самої інтерактивної гри змінилась. Команди перетворювались на підприємства, що накопичували свій капітал... Як це все відбувалося, дізнайтесь детальніше на блозі ШКП "Бізнес-інкубатора".  
                          http://ksh9.blogspot.com

 Бажаємо Всім успіху і підприємливої хватки!!!
                         З повагою, Світлана Кушнікова          


2 коментарі:

  1. Шановна Світлано Вікторівно, дякуємо за чудовий допис! Сподіваємося, що ваші побажання успіху і підприємливої хватки неодмінно знайдуть відображення на сторінках нашого блогу, у діяльності ШКП "Бізнес-інкубатор" та наших колег.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за слова чудові на мою адресу. І ще раз хочу наголосити - проект надихає!!! Незважаючи на щільний графік спеціалізованої школи клуб працює, дітки радують досягненнями, новими ідеями, наполегливістю. Костевич Ігор завдячує навчанню в ШКП "Бізнес-інкубатор" І місцем у Першому Всеукраїнському бізнес - турнірі "Стратегія фірми". Читайте на нашому блозі - Дніпропетровщині є ким і чим пишатися!!! Наш ШКП виправдав свою назву на 100 відсотків. Дякуємо полякам за проект, а куратору - за віру в наші сили і постійну підтримку!

    ВідповістиВидалити