вівторок, 12 травня 2015 р.

Якщо є рай на Землі, то він у Раївській середній загальноосвітній школі-інтернат Синельниківського району.
Саме тут днями проходило засідання шкільного клубу підприємництва "БАНКНОТ", опікунами якого є чарівні і безмежно творчі психолог Наталія Батраченко та вчитель економіки Галина Грабовець.
Відчуття спокою Вас охопить вже з  першого кроку. Спів пташок, який зачаровує з першої хвилини, налаштовує на творчу і професійну роботу. Привітність і вихованість учнів привабить Вас своєю відкритістю і щирістю.
Директо Рудницький В.М.
Величезне бажання пізнавати нове, навчатися новому і впроваджувати це в навчальному закладі супроводжується підтримкою директора школи-інтернат Рудницьким Василем Михайловичем. Цікавий співрозмовник, мудрий керівник, має підприємницький хист. Саме такі компетентності важливо розвивати у молодого покоління.
У танцювальному ритмі
Екскурсія по школі наштовхнула мене на думку про те, що педагогічний колектив працює над гуманізацією та гуманітаризацією навчально-виховного процесу...
Знайомство з шкільним клубом підприємництва "БАНКНОТ" розпочалося з музичної презентації учасників. Далі з клубівцями ми обговорили філософію Rich Dad. Правила гри "Кеш флоу" зацікавили юних підприємців. І тому оберти набиралися в процесі знайомства. Вже через деякий час були перші переможці: Касьянова Антоніна, учениця 11 класу та Пархонюк Іван, учень 9 класу.
Касьянова Антоніна, 11 клас
Пархонюк Іван, 9 клас

День пролетів швидко і продуктивно. Кожний клубівець під час рефлексії мав можливість висловити свою думку про проект, про гру. 
Свідком та учасником подій була 
обласний координатор проекту
Світлана Кушнікова

Немає коментарів:

Дописати коментар