понеділок, 21 березня 2016 р.

Наші у Кракові


 В шкільному клубі підприємництва "БАНКНОТ" Раївської школи-інтернат Синельниківського району відбулася зустріч із  випускницею шкільного клубу підприємництва, учасницею українсько-польського проекту "Шкільна академія підприємництва"  Анною Яценко. Вона на декілька днів приїхала погостити до рідної домівки із самої Польщі. Зараз Анна є студенткою Краківської Академії імені Анджея Фрича Моджевського, факультет піар-реклами. Я згадую свою першу зустріч з Анною. Вона відрізнялася від своїх однолітків цілеспрямованим поглядом, гнучкістю у спілкуванні, рішучістю у висловлюванні своїх думок, великим прагненням бути не такою як всі. У грі "Кеш флоу"  спостерігалися такі риси як організованість, дипломатичність, вміння домовлятися, твочий підхід до вирішення поставлених задач, планування, здоровий ризик, велика жага вчитися новому! Ось як про неї говорять опікуни ШКП "Банкнот" Наталія Заводян і Галина  Грабовець  :
 Цілеспрямована і  Рішуча,
Впевнена і Суперактивна.                           
Вона толерантна, талановита,
До знань до нових усім серцем відкрита!
Ці слова дуже влучно характеризують Анну. Адже саме завдяки вищевказаним рисам дівчина зробила перший крок до своєї мрії. Приємно було спілкуватися із Анною за філіжанкою запашної кави. Коли в неї запитали: "Що для Вас шкільна академія підприємництва?", то дівчина, не роздумуючи відповіла: "Крок до впевненості у собі і правильності вибору наміченої цілі!" У розмові відчувається впевненість і рішучість в тому, що всі перешкоди можна здолати. Для Анни існує «золота» формула успіху:
Краківська академія Моджевського
МРІЯ + ДІЯ = УСПІХ
   Анна Яценко,  випускниця шкільної академії підприємництва є прикладом втілення цієї формули у життя. Ми бажаємо Вам, Анно, великих звершень у майбутній професійній діяльності,  злагоди, любові, щастя і миру! Чекаємо нової зустрічі!
 Обласний координатор проекту 
Світлана Кушнікова, ДОІППО, каб.208.

Немає коментарів:

Дописати коментар