понеділок, 22 вересня 2014 р.

Українсько-польський Проект
2014 року
"Уроки з підприємницьким тлом" 
 
 
                 З 01 вересня по 07 вересня 2014 року пройшла друга навчальна сесія у рамках польської програми співпраці задля розвитку Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща на базі навчального  Центру Розвитку Освіти в Сулеювеку. На занятті кожна область презентувала перебіг діяльності в інноваційному Проекті "Уроки з підприємницьким тлом"  - успіхи та труднощі.
          Після чого, методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, які є відповідальними за впровадження цього
Проекту через предмети, презентували схеми конспекту і навчального проекту(формулювання цілей, вибір методів, опис).
Ми представляли конспект з предмету "Образотворче мистецтво", який презентувала Яшина Олена Миколаївна.
Після таких виступів ми аналізували конспекти, обмінювалися рекомендаціями, уніфікували термінологію, отримали зворотню інформацію з боку польських експертів.
 Ева Дудек, Роман Шиян,
Ева Бобінська
           Не менш цікавим і повчальним  був візит до Міністерства Народної Освіти, Центру Розвитку Освіти. Конструктивний діалог відбувся з міністеркою Евою Дудек, яка цікавилася перспективою цього Проекту  на Україні. Живе спілкування дало можливість зрозуміти і усвідомити, що польські освіттяни готові ділитися набутим досвідом, який пройшов через  реформуючий шлях в Польщі.
Світлана Кушнікова, Ева Бобінська, Олена Яшина
 

Немає коментарів:

Дописати коментар